Nordic Sound Symposium: Minisymposium

Nordic Sound Symposium inviterer til gratis minisymposium 11. mai 2017

PROGRAM:

16:00 Registrering, mingling og enkel bevertning 30 min
16:30 Velkommen til COWI 15 min

Geir Kristoffersen, COWI/NSS/AES

16:45 CK2 + 30 = CK32 Lydskole bygger nye studioer 60 min

Tore Teigland, professor ved Westerdals og leder for musikkproduksjons-utdanningen forteller om ønskene for og planleggingen av nye innspillingsrom da skolen skulle flytte. Alf Christian Hvidsteen, LydRommet AS, ledet LydRommets arbeid med å demontere de gamle og installere kabler, uttakspaneler og kryssfelt i de nye studioene. Magne Skålevik, Brekke og Strand akustikk, har utformet de forskjellige akustiske løsninger for de nye lokalene i et gammelt bygg. Tore Teigland avslutter med å fortelle om erfaringene etter snart ett års bruk.

17:45 Kort pause & forfriskninger 15 min

18:00 Fagorganisering av teknikere 30 min

Musikernes fellesorganisasjon satser på å fagorganisere lyd, lys, video og sceneteknikere i konsert og event-bransjen. MFO har satt seg som mål å fremme interessene til selvstendige næringsdrivende og ansatte teknikere innenfor de såkalte tarifftomme områdene i musikklivet. Leder av teknikerutvalget i MFO, Stig Gunnar Ringen, innleder om MFO, fagorganisering av teknikere og fokusområder i arbeidet.

18:30 Live med Loudness – R128 i direktesendt underholdning 30 min

Håkon Aarøen (NRK Flerkameralyd) deler erfaringer med R128 i planlegging, miks og avvikling av direktesendinger. Hva slags metodikk kan brukes for å komme i mål med riktige loudnessverdier og samtidig utnytte de nye ulighetene som R128 gir?

19:00 Kort pause & forfriskninger 15 min

19:15 Master Quality Authenticated  60 min

Hva hvis noe som låter for godt til å være sant faktisk er sant? Hva er MQA og hvordan virker det? Morten og Pål snakker seg gjennom ulike aspekter ved Master Quality Authenticated. Pål Bråtelund, MQA og Morten Lindberg, 2L

20:15 Noen ord om NSS 2018 og AES møtet @ Westerdals 15 min

Ved styreformennene i NSS og AES

20:30 Slutt på programmet

Mingling & forfriskninger til maks. kl. 22:00

Minisymposium 11. mai 2017 – Nordic Sound Symposium

Tid: kl 16:00
Sted: COWI
Karvesvingen 2,
0579 Oslo

http://www.nordicsoundsymposium.no/

Tags: No tags

Comments are closed.